LVI-saneeraukset

LVI-saneeraus, LVI-remontti, linjasaneeraus | Jyväskylä, Keski-Suomi

Kun liiketiloissa, kerros- tai rivitalossa tai esimerkiksi omakotitalossa on aika suorittaa LVI-saneeraus, työt kannattaa teettää luotettavalla ja osaavalla LVI-alan ammattilaisella. Jyväsputki Oy palvelee niin taloyhtiöitä ja rakennusliikkeitä kuin muita yritys- ja yksityisasiakkaita kaikissa LVI-saneeraukseen liittyvissä töissä.

Teemme kattavia LVI-saneerauksia pienistä liiketilamuutoksista ja märkätilasaneerauksista aina kerrostalojen laajoihin linjasaneerauksiin ja peruskorjauksiin sekä suuriin liiketilojen muutostöihin asti. Toimimme pääasiassa Jyväskylän ja muun Keski-Suomen alueella. 

Töihimme kuuluvat esimerkiksi kerrostalohuoneistojen putkiremontit, omakotitalon käyttövesi- ja lämpölinjaremontit sekä kaikki vesi-, viemäri- ja lämpöputkien ja -laitteiden asennukset laitetoimittajasta riippumatta.  Asiakas saa lvi-saneerauksen halutessaan avaimet käteen -periaatteella, jolloin kauttamme tulevat myös tarvittavat rakennusapu- sekä sähkö- ja automatiikkatyöt. Teemme myös viemärikuvauksia ja vesivirtamittauksia, jotta tuloksena on varmasti toimiva järjestelmä. 

Käytämme LVI-saneerauksissa laadukkaita LVI-laitteita ja -tarvikkeita, jotka asiakas saa kauttamme kilpailukykyiseen hintaan.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pikaviesti

Nimi *
Puhelinnumero *
Viesti *