Ilmanvaihto

Ilmanvaihdon asennus- ja huoltotyöt | Jyväskylä, Keski-Suomi

Jyväsputki Oy tekee ilmanvaihtojärjestelmien ja -koneiden asennus- ja huoltotöitä kestävin tuloksin Jyväskylän ja muun Keski-Suomen alueella. Työkohteisiimme kuuluvat niin pienten rakennusten ilmanvaihtojärjestelmät kuin suurten rakennusten ilmanvaihtokoneet. Teemme työmme alusta loppuun asiakaslähtöisesti – asiakas saa kauttamme vaivattomasti ja kohtuuhintaan myös ilmanvaihdon laitteet ja tarvikkeet. LVI-töiden lisäksi meiltä onnistuvat myös rakennusapu- sekä sähkö- ja automatiikkatyöt.

Ilmanvaihdon asennus

Teemme ilmanvaihtoasennuksia kaikenlaisiin kohteisiin, kuten omakotitaloihin, kesämökeille, liiketiloihin sekä kerros- ja rivitaloihin. Toteutamme vankalla ammattitaidolla myös suurten ja vaativien kohteiden, kuten suurten liiketilamuutosten, teollisuushallien sekä suurkiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmät ja ilmanvaihtokoneiden asennukset.

Ilmanvaihdon huolto

Toimivan ilmanvaihtolaitteen edellytys on säännöllinen huolto. Ilmanvaihtohuoltoomme kuuluvat esimerkiksi ilmanvaihtokoneiden puhaltimien ja patterien vaihto, ilmanvaihdon säädöt ja mittaukset sekä muut tarvittavat huoltotehtävät.


Etsitkö ilmanvaihtojärjestelmien ja -koneiden asiantuntijaa?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!